STREAM TE BEKIJKEN VAN 1 JULI 2021 - 3 JULI 2021

Spring Awakening Poster

STREAMINGTICKET: €17,50

DONATIETICKET: €17,50

Prijzen zijn exclusief transactiekosten. Deze zijn afhankelijk van de gekozen betaalmethode.

PRODUCTIE

Van 1 juli 2021 tot en met 3 juli 2021 hoopt MAE Stage Productions een online stream beschikbaar te kunnen stellen van haar Engelstalige productie van Spring Awakening. Om deze productie mogelijk te maken is de verkoop van tickets inmiddels gestart.

HOUD KUNST & CULTUUR IN LEVEN

De cultuursector is zwaar getroffen door de gevolgen en maatregelen van het coronavirus. Het zal dan ook nog lang duren voordat volle theaters weer de standaard zullen zijn. 

Maar MAE geeft niet op en gaat door!

Om deze online stream mogelijk te maken hebben wij echter uw hulp nodig. Bij voldoende verkochte kaartjes kan de voorstelling gerealiseerd worden.* Mocht u ons en/of de cultuursector een warm hart toedragen, dan is het ook mogelijk om naast een regulier streamingticket een donatieticket te kopen.

De aanschaf van een donatieticket is natuurlijk ook zonder regulier ticket mogelijk! Met dit ticket steunt u deze productie en beloont u het harde werk van deze cast nog een beetje extra, in tijden waarin theatermaken niet vanzelfsprekend gaat.

 

Zo hopen wij samen met u de kunst in leven te houden!

* Wanneer de ticketverkopen niet toereikend om de voorstelling te kunnen realiseren zullen alle tickets geheel (excl. transactiekosten) worden gerestitueerd in mei 2021.

HET VERHAAL

Spring Awakening is een rockmusical van Sater & Sheik, gebaseerd op het aangrijpende boek “Frühlings Erwachen” van Frank Wedekind. Dit bijzondere verhaal speelt zich af in Duitsland aan het eind van de 19e eeuw, toen thema’s als seksualiteit, homoseksualiteit en mentale gezondheid nog een groot taboe waren.

 

In Spring Awakening volgen wij een groep pubers die (voor het eerst) in aanraking komt met seks, depressiviteit, zelfmoord en mishandeling. Onder begeleiding van hedendaagse (rock)muziek wordt hun zoektocht in beeld gebracht en ervaren wij hoe zij zich steeds meer onderdrukt voelen door de volwassenen in hun levens.

DOCU-SERIES: SINGING THE SONG OF PURPLE SUMMER

In deze docu-series volgen Sydney Kuipers en Tom Hendriks de cast en het creatieve team van MAE Stage Productions tijdens hun avontuur naar de première van Spring Awakening. Verdeeld over een aantal korte aflevering worden belangrijke thema's van dit ontroerende stuk besproken en het artistieke proces in beeld gebracht in aanloop naar de opvoering. Ondertussen leren we de cast en de crew kennen van MAE's eerste Engels gesproken productie in Nederland.

Bekijk de hele serie op YouTube.

CAST LIST

Melchior Gabor Emile Catillon

Wendla Bergman Sanne Alkema

Moritz Stiefel David Schonewille

Ilse Neumann Noes Petiet

Hanschen Rilow Olaf Schot

Ernst Robel Deyan Kuijpers

Martha Bessell Esmée Papa

Anna Eveline van Grootel

Georg Zirschnitz Rowell Molema

Thea Emmeline Long

Otto Lammermeier Tom Hendriks

Adult Men Pierre Simon Thomas, Sven Bäcker

Adult Women Annika Sohn, Jet Sichterman

Ensemble Denise Grahmbeek, Ezra Menard, Julia Bronkhorst, Laura Karel, Sydney Kuipers

 

STREAMING

Na aanschaf van een streamingticket ontvangt u direct per e-mail een streamingcode. Deze code kan in de periode 1 juli 2021 tot en met 3 juli 2021 worden geactiveerd. De code is maar eenmalig geldig.

Eenmaal geactiveerd is de code 6 uur geldig. Na deze 6 uur verloopt de code en wordt de toegang tot de stream geblokkeerd. Concreet betekent dit dat u de voorstelling binnen 6 uur na de activatie moet bekijken.

De stream is via verschillende apparaten te bekijken. Let wel: elke unieke code kan maar op één apparaat tegelijk worden gebruikt.

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

© 2020 by MAE Stage Productions

Spring Awakening Poster