top of page

MAE's missie is om theater te maken dat inspireert en uitdaagt en om dit zo toegankelijk mogelijk te maken. Met musicalproducties in het Engels én Nederlands en theaterconcerten binnen verschillende thema's bieden wij een breed scala aan entertainment voor een fijn avondje uit.

"Great theatre is about challenging how we think and encouraging us to fantasize about a world we aspire to."

- WILLEM DAFOE

MAE staat voor inclusiviteit en biedt een podium aan talent van verschillende leeftijden, stijlen en afkomsten. Op die manier hopen we zoveel mogelijk verschillende verhalen te vertellen die het verdienen verteld te worden. We staan onze spelers/muzikanten graag bij in hun theatrale ontwikkeling, maar kijken ook graag vanaf de zijlijn naar hun eigen artistieke keuzes. Een veilige leeromgeving, gevuld met plezier en gezelligheid, is waar wij naar streven. De toegankelijkheid en betaalbaarheid van onze projecten en overige diensten zijn dan ook een belangrijk speerpunt.

"MAE staat voor inclusiviteit en diversiteit."

- MAE STAGE PRODUCTIONS

Door producties op de planken te brengen van cultureel-maatschappelijke relevantie hopen we ons publiek in gesprek te laten treden over kwesties als (gender)gelijkheid, racisme en (mentaal) welzijn. Een avondje uit moet naast vermakelijk ook prikkelend zijn en uitnodigen tot conversatie.
 

We kijken er naar uit om zowel Engels- als Nederlandstalige bezoekers te vermaken en te inspireren met onze voorstellingen.

MEET THE TEAM

Melissa Zijsling
(2000)

Opgegroeid in een muzikale latino familie is Melissa al van jongs af aan thuis in de muziek- en musicalwereld.

 

Ervaring deed ze op bij o.a. Fanwork, The Voice Kids en de Joop vd Ende Academy. Sinds 2016 volgt zij privé zanglessen bij Ruud van Overdijk en is zij actief in de amateurmusicalwereld. Zo speelde zij rollen in RENT (Mimi Marquez) en Grease (Betty Rizzo).

 

Op organisatorisch vlak produceerde zij twee benefietconcertreeksen met haar muziektheater collectief Unsound Mind.

 

Ondanks haar liefde voor op het podium staan staat ontwikkeling bij Melissa voorop. Afgelopen jaar werd zij aangenomen bij zowel AMDA (New York) als Mountview (Londen) en volgde ze masterclasses bij o.a. Alice Fearn en Lauren Byrne.

 

Aankomend jaar zal zij haar kennis en ervaring inzetten voor MAE Stage Productions en blijven trainen en werken om uiteindelijk toch op een prestigieuze (musical)opleiding terecht te komen.

Marvin van der Horst
(1984)

Als een goede vriend hem op zijn zestiende kennis laat maken met een gitaar, wordt muziek één van Marvin's grootste passies.

 

Het gaat snel. Hij wordt zanger van diverse rockbands waarmee hij shows door heel Nederland speelt, een aantal studioalbums opneemt en zelfs bij 3FM Serious Talent te horen is. Na zijn studie International Music Management keert hij op zijn 23e de entertainment de rug toe.

 

In de tien jaren die volgen, groeit het verlangen om weer creatief te zijn. Het resulteert uiteindelijk, op zijn 33e, in zijn musicaldebut als Troy Bolton in High School Musical. Hij vervult daarna meerdere rollen als musicalacteur, maar zet ook de eerste stappen als (co)auteur van nieuw materiaal.

 

Zijn brede achtergrond en ruime ervaring op creatief en zakelijk niveau zet hij nu in om het beste uit MAE Stage Productions the halen.

bottom of page