Workshops & MASTERCLASSes

AANKOMENDE SPECIAL WORKSHOPS

WORKSHOPS: SPRING AWAKENING MET LILLI COOPER & BEN FANKHAUSER

Op maandag 1 maart 2021 zal Lilli Cooper een acting through song workshop geven aan MAE deelnemers en volgers! Op haar 16e speelde zij als eerste actrice de rol van Martha Bessell in de Broadway musical Spring Awakening. Maar daar bleef het niet bij, want daar was ze ook deel van de "Original Broadway Cast" van Spongebob en Tootsie. Verder vertolkte ze de rol van Elphaba in maar liefst 3 verschillende landen. 

Op donderdag 4 maart 2021 zal Ben Fankhauser een acting through song workshop geven aan MAE deelnemers en volgers! Velen zullen Ben kennen als de nuchtere Davey in de Broadway musical Newsies, die tevens te zien is op Disney+. Echte fans zullen hem ook kennen als Ernst in de eerste nationale tour van Spring Awakening of als Barry Mann in de tour van Beautiful - The Carole King Musical. 

 

Het is mogelijk om voor deze workshops losse tickets (deelnemer of toeschouwer) te kopen, maar vanwege MAE's speciale band met Spring Awakening én het niet plaats kunnen vinden van onze productie in maart, bieden wij ook combinatie tickets aan. Met dit ticket kun je als deelnemer meedoen in één van de twee workshops en als toeschouwer bij de andere. Beide workshops duren een uur. De artiest zal één op één werken met deelnemers en aan het einde vragen beantwoorden van toeschouwers tijdens de Q&A. 

Om persoonlijke aandacht te garanderen is er een beperkt aantal deelnemerstickets beschikbaar. Vorige workshops verkochten binnen enkele uren uit, dus wees er op tijd bij!

- groepsworkshop

- online, via Zoom

- Lilli: maandag 1 maart 2021, 19:30 - 20:30

- Ben: donderdag 4 maart 2021, 20:00 - 21:00

combinatie: €22,50

Lilli Combi - participant op maandag, toeschouwer op donderdag

Ben Combi - toeschouwer op maandag, participant op donderdag

participant: €19,50

toeschouwer: €9,50

Aanmelden? Klik hier

lilli cooper.jpg
ben fankhauser.jpg
spring awakening.jpg

MAE WORKSHOPS - DOOR MELISSA ZIJSLING

WORKSHOP: AUDITIE PREP

In deze korte, maar intensieve workshop wordt de focus gelegd op auditievoorbereiding, waarbij de volgende thema's voorbij zullen komen:

  • CV en profielfoto's

  • Jezelf presenteren en indruk maken

  • Auditiemateriaal leren

  • Auditievideo's opnemen

 

Deze punten en meer zullen worden toegelicht in een interactieve workshop, in een veilige en ontspannen omgeving. Deelnemers krijgen uitleg over bovengenoemde punten, maar worden ook gevraagd een auditiestuk (lied of monoloog) mee te nemen om individueel aan te werken. 

- online, via Zoom

 

individuele workshops

30 minuten: €12,50

60 minuten: €20,00

 

groepsworkshop:

60 - 120 minuten: €15,00 p.p.

Aanmelden? Klik hier

WORKSHOP: LIEDINTERPRETATIE

Door middel van individuele coaching wordt een (auditie)stuk naar een hoger level gebracht. Een lied zangtechnisch goed kunnen weg zingen is fantastisch, maar het verhaal ook kunnen vertellen en een gevoel over kunnen brengen is wat een performer uiteindelijk zal onderscheiden van de rest. In deze individuele les worden de nodige tools aangereikt om een stuk goed te begrijpen en leren deelnemers speltechnische keuzes te maken die hun stuk naar een hoger niveau zullen brengen.

- online, via Zoom

 

individuele workshops

45 minuten: €20,00

75 minuten: €30,00

Aanmelden? Klik hier

EERDERE SPECIAL WORKSHOPS

WORKSHOP: WICKED

Op maandag 22 februari 2021 heeft Alice Fearn een twee uur durende acting through song workshop geven! Alice moet je kennen als Elphaba op West End, maar op dit moment vertolkt ze in Come From Away de rol van Beverley Bass.

wicked.jpg

WORKSHOP: HEATHERS

Op maandag 1 februari 2021 gaf Jodie Steele een dance class, waar diverse dansroutines uit de hitshow Heathers werden aangeleerd.

WhatsApp Image 2021-01-19 at 15.08.02.jp

WORKSHOP: DEAR EVAN HANSEN

Op maandag 15 februari 2021 gaf Gabrielle Carrubba een acting through song workshop. Gabrielle vertolkt op dit moment de rol van Zoe Murphy in Dear Evan Hansen op Broadway. Zij was daarmee de eerste Broadway ster in onze workshops.

dear-evan-hansen-e1612024890450.png

INSCHRIJFFORMULIER

 
Kies je workshop(s): (meerdere keuzes moelijk)