Workshops & MASTERCLASSes

MAE WORKSHOPS - DOOR MELISSA ZIJSLING

WORKSHOP: AUDITIE PREP

In deze korte, maar intensieve workshop wordt de focus gelegd op auditievoorbereiding, waarbij de volgende thema's voorbij zullen komen:

  • CV en profielfoto's

  • Jezelf presenteren en indruk maken

  • Auditiemateriaal leren

  • Auditievideo's opnemen

 

Deze punten en meer zullen worden toegelicht in een interactieve workshop, in een veilige en ontspannen omgeving. Deelnemers krijgen uitleg over bovengenoemde punten, maar worden ook gevraagd een auditiestuk (lied of monoloog) mee te nemen om individueel aan te werken. 

- online, via Zoom

 

individuele workshops

30 minuten: €12,50

60 minuten: €20,00

 

groepsworkshop:

60 - 120 minuten: €15,00 p.p.

Aanmelden? Klik hier

WORKSHOP: LIEDINTERPRETATIE

Door middel van individuele coaching wordt een (auditie)stuk naar een hoger level gebracht. Een lied zangtechnisch goed kunnen weg zingen is fantastisch, maar het verhaal ook kunnen vertellen en een gevoel over kunnen brengen is wat een performer uiteindelijk zal onderscheiden van de rest. In deze individuele les worden de nodige tools aangereikt om een stuk goed te begrijpen en leren deelnemers speltechnische keuzes te maken die hun stuk naar een hoger niveau zullen brengen.

- online, via Zoom

 

individuele workshops

45 minuten: €20,00

75 minuten: €30,00

Aanmelden? Klik hier

EERDERE SPECIAL WORKSHOPS

WORKSHOP: WICKED

Op maandag 22 februari 2021 heeft Alice Fearn een twee uur durende acting through song workshop geven! Alice moet je kennen als Elphaba op West End, maar op dit moment vertolkt ze in Come From Away de rol van Beverley Bass.

wicked.jpg

WORKSHOP: HEATHERS

Op maandag 1 februari 2021 gaf Jodie Steele een dance class, waar diverse dansroutines uit de hitshow Heathers werden aangeleerd.

WhatsApp Image 2021-01-19 at 15.08.02.jp

WORKSHOP: DEAR EVAN HANSEN

Op maandag 15 februari 2021 gaf Gabrielle Carrubba een acting through song workshop. Gabrielle vertolkt op dit moment de rol van Zoe Murphy in Dear Evan Hansen op Broadway. Zij was daarmee de eerste Broadway ster in onze workshops.

dear-evan-hansen-e1612024890450.png

WORKSHOP: SPRING AWAKENING

Op 1 maart 2021 en 4 maart gaven Lili Cooper en Ben Fankhauser een groepsworkshop. Lili vertolkte Martha in de Broadway versie van Spring Awakening en Ben vertolkte de rol van Ernst in Spring Awakening tijdens de National Tour.

spring awakening.jpg

INSCHRIJFFORMULIER

 
Kies je workshop(s): (meerdere keuzes moelijk)