Logo In The Heights.jpg

SPEELDATA FEBRUARI - MAART 2022 LOCATIE REGIO UTRECHT & MEER

PRODUCTIE

MAE Stage Productions zal de allereerste, Nederlandse productie van In The Heights gaan produceren in 2021/2022. Het stuk zal worden uitgevoerd in de originele talen: Engels en Spaans.

De musical, van de hand van Lin-Manuel Miranda (het genie achter Hamilton) en Pulitzerprijs winnares Quiara Alegría Hudes, werd in 2007 genomineerd voor maar liefst dertien Tony Awards, waarvan er vier verzilverd werden: Best Musical, Best Original Score, Best Choreography en Best Orchestrations.

HET VERHAAL

In The Heights speelt zich af in de New Yorkse wijk Washington Heights en vertelt, onder begeleiding van swingende latin en hip-hop muziek, het verhaal van de levens, verlangens en dromen van de inwoners binnen de hechte en levendige Latinx gemeenschap in de barrio. We volgen de hoogte- en dieptepunten van de eerste generatie bodega eigenaren, kappers, studenten, hun families en meer in een gemeenschap die op het punt van verandering staat.

Download hier de karakterbeschrijvingen (alleen beschikbaar in het Engels).

AUDITIES

Ondanks dat de audities van In The Heights zijn afgerond, kan nieuw talent zich nog steeds aansluiten bij de cast. Als je het formulier onderaan deze pagina invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Wij zijn vooral op zoek naar mannen (alle leeftijden), maar ook vrouwen (alle leeftijden) kunnen zich nog aanmelden. Etniciteit is een belangrijk thema in deze musical, het stuk draait immers volledig om de Latin gemeenschap in New York. Omdat representatie één van de kernwaarden van MAE Stage Productions is, hechten wij dan ook veel waarde aan het (zoveel mogelijk) invullen van rollen door mensen met een passende etniciteit. Mensen die een Latijns-Amerikaanse of Caribische achtergrond hebben daardoor een voordeel ten opzichte van andere etniciteiten.

DANSENSEMBLE

De audities van het dansensemble zullen in de tweede helft van 2021 plaatsvinden. Houd de website en onze social media goed in de gaten om op de hoogte te blijven!

INSCHRIJFFORMULIER AUDITIES

 
Met welke etniciteit is op jou van toepassing? (meerdere antwoorden mogelijk)

REPETITIES

De repetities zullen wekelijks op een dinsdag plaatsvinden van 19.00 tot 22.30 in het Torenlaan Theater aan de Torenlaan 38 te Zeist. Dit is een kleinschalig, maar ruim theater dat alle voorzieningen heeft om er heerlijk te kunnen repeteren. Het is bovendien goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

 

De officiële kick-off van het repetitieproces zal begin september 2021 zijn. Het repetitietraject loopt van september 2021 tot en met maart 2022.

Voor de week van 23-29 augustus wordt een speciaal repetitieprogramma verzorgd. Uiteraard is dit onder voorbehoud i.v.m. de coronamaatregelen. In deze bootcamp/repetitieweek zal dieper in worden gegaan op het materiaal en worden er workshops gegeven in het kader van zang, (latin) dans, spel en teambuilding. Verder is er ook tijd voor individuele coaching. Aanwezigheid is verplicht* voor deze week, echter wordt in samenspraak besloten wie er per onderdeel/per dag nodig is. 

*Niet beschikbaar in deze week maar wel geïnteresseerd? Meld je dan zeker toch aan en laat het ons weten! We denken graag in oplossingen. 

CONTRIBUTIE

Voor deze amateurproductie wordt deelnemers gevraagd om een spelerscontributie. De bedragen hiervoor hangen af van de grootte van de rol. De verdeling is als volgt:

 

Hoofd- en bijrollen: €375,-  

Ensemble: €275,-

Dans ensemble: €100,-

 

Het bedrag kan ik één keer worden betaald of in vijf gelijke termijnen tegen een meerprijs van €2,50 per maand.

ARTISTIEK TEAM

Melissa Zijsling

Producer, Artistic Director,

Co-CHOREOGRAPHER

nl_edited.png
cr_edited.png
col_edited.png

Marvin van der Horst

Producer, Artistic Director

nl_edited.png
ind_edited.png

Orihana Calcines

DIRECTOR, VOCAL COACH

nl_edited.png
ven_edited.png

Roy Jonathans

CHOREOGRAPHER

nl_edited.png
ind_edited.png
carlobalemans_edited.jpg

Carlo Balemans

MUSICAL DIRECTOR

nl_edited.png

Franklin Ignacio

MARKETING & COMMUNICATION EXECUTIVE

nl_edited.png
cur_edited.png
ind_edited.png
por_edited.png