top of page
Sunset Over Manhattan

Update: Met enorme pijn in het hart heeft MAE Stage Productions, als gevolg van de aanhoudende coronacrisis, deze productie moeten annuleren. Het verplaatsen van de productie was licentietechnisch helaas geen mogelijkheid.

PRODUCTIE

MAE Stage Productions zal de allereerste, Nederlandse productie van In The Heights gaan produceren in 2021/2022. Het stuk zal worden uitgevoerd in de originele talen: Engels en Spaans.

De musical, van de hand van Lin-Manuel Miranda (het genie achter Hamilton) en Pulitzerprijs winnares Quiara Alegría Hudes, werd in 2007 genomineerd voor maar liefst dertien Tony Awards, waarvan er vier verzilverd werden: Best Musical, Best Original Score, Best Choreography en Best Orchestrations.

HET VERHAAL

In The Heights speelt zich af in de New Yorkse wijk Washington Heights en vertelt, onder begeleiding van swingende latin en hip-hop muziek, het verhaal van de levens, verlangens en dromen van de inwoners binnen de hechte en levendige Latinx gemeenschap in de barrio.

 

We volgen de hoogte- en dieptepunten van de eerste generatie bodega eigenaren, kappers, studenten, hun families en meer in een gemeenschap die op het punt van verandering staat.

ARTISTIEK TEAM

Melissa Zijsling - van der Horst

producer

artistic director
co-choreographer

nl_edited.png
cr_edited.png
col_edited.png

Marvin Zijsling - van der Horst

producer

artistic director

nl_edited.png
ind_edited.png

Orihana Calcines

director

vocal coach

nl_edited.png
ven_edited.png
IMG_6669_edited.jpg

Roy Jonathans

choreographer

nl_edited.png
ind_edited.png
carlobalemans_edited.jpg

Carlo Balemans

musical director

nl_edited.png

Franklin Ignacio

marketing communication

nl_edited.png
cur_edited.png
ind_edited.png
por_edited.png
bottom of page