purple friday logo square.jpg

PURPLE FRIDAY

In 2020 presenteerden wij al eerder Purple Friday. Helaas kon dat vanwege de coronamaatregelen niet doorgaan. Nu, twee jaar later, is het dan eindelijk wél gelukt!

Op vrijdag 9 december wordt de solidariteit met de lhbtiq+ gemeenschap getoond, mede door het dragen van de kleur paars en het hijsen van de regenboogvlag. Vooral op middelbare scholen en binnen GSA's (Gay-Straight Alliances) is dit een belangrijk en waardevol fenomeen.

DE VOORSTELLING

Op vrijdag 9 december* slaan MAE Stage Productions en Queeremborg de handen ineen voor het grootste feestje van 2022: Purple Friday in Theater Aan De Slag in Culemborg.

Tijdens dit unieke event hoor je niet alleen de tofste nummers van en door queer artiesten, maar gaat Queeremborg ook in gesprek over belangrijke thema's rondom de lhbtiq+ gemeenschap.

Strijk neer met een drankje, en luister, zing, dans, praat en leer lekker mee! Zien we je daar?!

Inschrijving voor artiesten en kaartverkoop worden binnenkort geopend, dus houd onze pagina's in de gaten. Binnenkort meer informatie!

*LET OP! De middag voorstelling zal Engelstalig zijn, de avondvoorstelling Nederlandstalig!

ARTIESTEN GEZOCHT

Het programma van Purple Friday is nog niet compleet! Wij willen de line-up graag aanvullen met artiesten uit de lhbtiq+ gemeenschap. Daarbij zoeken wij naar artiesten die hun vak/kunst op het podium kunnen uitvoeren. Voorbeelden zijn dus: zangers, singer-songwriters, spoken word-artists, etc. Covers en eigen materiaal zijn beide toegestaan!

Wil jij tijdens Purple Friday op het podium staan? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen vervolgens een selectie maken om het programma aan te vullen.

AANMELDFORMULIER ARTIESTEN

VOORNAAM
ACHTERNAAM
WOONPLAATS
E-MAILADRES
TELEFOONNUMMER
GEBOORTEDATUM
OVER JOU
LINK NAAR EEN VIDEO- OF AUDIO(FRAGMENT)
TO QUEER OR NOT TO QUEER?