bare a pop opera icon.jpg

PRODUCTIE

Op 3 en 4 juni 2023 brengt MAE Stage Productions de coming-of-age rockmusical “BARE” naar de Gelderlandfabriek te Culemborg. De uitvoering is in het Nederlands.

Met tekst en muziek van Jon Hartmere en Damon Intrabartolo en in de vertaling van Toine Paauwe brengt MAE Stage Productions weer een indrukwekkende voorstelling waarin liefde, geloof, hoop en (homo)seksualiteit maar ook onzekerheid en angst centraal staan.

PRIDE & QUEEREMBORG

Om de thema’s uit het stuk recht te doen en de betrokkenheid met de LHBTI+ gemeenschap te versterken, gaat MAE Stage Productions een samenwerking aan met Queeremborg. Deze organisatie zet zich in voor het samenbrengen van de queer gemeenschap in Culemborg (en omstreken), en het verstrekken van informatie rondom deze mooie en diverse community.

 

Met het aangrijpende verhaal over de geheime, (homo)seksuele liefde tussen Peter en Jason luidt MAE op muzikale wijze pride month juni 2023 in. De uitvoering is in het Nederlands.

OVER BARE

Bare volgt een groep scholieren op katholieke kostschool St. Cecilia, die worstelt met kwesties als (homo)seksualiteit, identiteit en geloof.

 

Jason, de populaire atleet, is bang voor de gevolgen van het mogelijk aan het licht komen van zijn homoseksuele relatie met Peter, terwijl Peters drang om uit de kast te komen alsmaar sterker wordt. Terwijl de groep probeert een productie van Romeo en Julia op te zetten, laaien de spanningen op, begint iedereen aan zichzelf te twijfelen en lijkt Gods pad moeilijker te vinden dan ooit.

Door middel van aangrijpende teksten - begeleid door een doorgezongen pop/rock-score en verteld door authentieke karakters met elk een eigen verhaallijn - raakt Bare zijn publiek recht in het hart.

 

De thema’s van dit prachtige stuk zijn actueel en confronterend; onderwerpen als liefde, geloof, hoop en (homo)seksualiteit maar ook onzekerheid en angst zijn van alle tijden en bewijzen daarmee de maatschappelijke relevantie van de musical.

ARTISTIEK TEAM

melissa zijsling.jpg

Melissa Zijsling - van der Horst

producent

regisseur

choreograaf

vocal coach

marvin.jpg

Marvin Zijsling - van der Horst

lorenza kok_edited.jpg

Lorenza Kok

muzikaal leider

producent

regisseur

vocal stylist