• MAE Stage Productions

lancering van de MAE Academy

Met trots presenteert MAE de MAE Academy. Na een reeks korte workshops van 1 tot 2 uur, biedt MAE Academy nu ook langere, diepgaande masterclasses aan voor gevorderde artiesten die hun vaardigheden echt naar een nieuw niveau willen tillen.


Na een reeks succesvolle workshops vorig jaar, lanceren we nu een nieuwe reeks diepgaande masterclasses en workshops. Beginnend met een intensieve cursus van 6 weken, waarin deelnemers aan de slag gaan met verschillende aspecten van acteren (zanginterpretatie, scènes, auditietraining) met Ruud van Overdijk, een ensemblenummer met Daan Achterberg en een uitgebreide auditietraining onder begeleiding van Billy Maluw.


De cursus wordt afgesloten met een zelfgemaakte showcase (bestaande uit scènes, sololiedjes en een koorstuk) in een theater, zodat vrienden en familie kunnen zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt!


Een aanrader voor mensen die hun vaardigheden willen ontwikkelen en hun kennis willen uitbreiden. Om persoonlijke aandacht van onze professionele en ervaren docenten te garanderen is er een maximaal aantal plekken beschikbaar. Verder kan de cursus alleen plaatsvinden bij een minimaal aantal deelnemers.

27 weergaven