top of page
  • Foto van schrijverMAE Stage Productions

In The Heights officieel geannuleerd

Met pijn in het hart heeft MAE Stage Productions de productie In The Heights moeten annuleren vanwege de aanhoudende coronacrisis. Het verplaatsen van de productie was helaas geen optie vanwege licentieproblemen.


Vanwege gemiste repetitietijd als gevolg van corona en langdurige gezondheidsproblemen van onze hoofdrolspeler, waren we genoodzaakt onze productie enkele maanden op te schuiven. Aanvankelijk waren we ervan verzekerd dat dit licentietechnisch geen probleem was en we bereidden ons voor op de seizoenswisseling. Tijdens het afronden van deze wijzigingen werd de productie echter geblokkeerd voor licentieverlening door een grote partij, waardoor we geen andere keuze hadden dan de hele productie te annuleren.


We zijn er kapot van, want deze productie was voor ons zoveel meer dan zomaar een productie. Het was ons passieproject en onze hele hart en ziel zaten hierin. We hadden een fantastisch getalenteerde en diverse cast verzameld, die klaar was om dit stuk recht te doen en Nederland (en de wereld!) de kracht en schoonheid van de Latinx-gemeenschap te laten zien. Maar helaas, er waren gewoon te veel ontberingen.


Hoewel we ons ongelooflijk verdrietig en teleurgesteld voelen, houden we onze kin omhoog en kijken we uit naar nieuwe projecten en hopen wij dat onze paden elkaar opnieuw zullen kruisen met In The Heights. Ofwel als producenten, als spelers of als publiek bij een hopelijk representatieve productie van dit stuk dat zoveel betekent voor Latinx- en muziektheaterfans over de hele wereld.


Wij danken u voor uw steun aan dit project en voor uw geduld tijdens deze laatste weken van stilte waarin we probeerden het toch mogelijk te maken. We willen ook van dit moment gebruik maken om ons ongelooflijke team, @_orihana_, @roy.jonathans, @franklin.ignacio_ en @carlobalemans, te bedanken. Het was een eer om met jullie samen te werken en jullie genialiteit van dichtbij te mogen ervaren.


Voor nu, op naar nieuwe producties en mooie momenten, samen in het theater!

52 weergaven

Gerelateerde posts

Alles weergeven

EARLY BIRD TICKETS - BARE: A POP OPERA

De kaartverkoop van Bare: A Pop Opera is gestart! Tot en met 8 april zijn de Early Bird Tickets beschikbaar. Deze tickets zijn verkrijgbaar met een korting van maar liefst €5 (bijna 20%) en zijn daard

PURPLE FRIDAY GEANNULEERD

Met pijn in het hart hebben Queeremborg en MAE Stage Productions de moeilijke beslissing moeten nemen om het Purple Friday event van 9 december 2022 te annuleren. Hieraan liggen verschillende redenen

UPDATE: STORING WEBSITE & E-MAIL

UPDATE 17:28 10-11-2022 De technische problemen zijn verholpen. Wij zijn weer volledig operationeel! Helaas hebben wij sinds 8 november 2022 last van technische problemen wegens in verband met een "te

Kommentare


bottom of page