top of page
  • Foto van schrijverMAE Stage Productions

EARLY BIRD TICKETS RESOUND MIND BESCHIKBAAR

Op zaterdagavond 12 november en zondagmiddag 13 november 2022 speelt muziektheatercollectief Resound Mind hun debuutvoorstelling "Into the spotlight"in Theater Het Lichtruim te Bilthoven. Voor deze voorstellingen zijn vanaf nu early bird tickets te koop. Early bird tickets zijn tijdelijk beschikbaar (tot en met 31 augustus 2022) en hebben een gereduceerd tarief dat 15% goedkoper is dan de reguliere tickets. Wees er snel bij want het aantal beschikbare early bird tickets is beperkt!


Tickets zijn verkrijgbaar in onze ticketshop.

Uit het overweldigende succes van Unsound Mind werd in 2019 de groep "Resound Mind" geboren. Evenals hun zustergroep, maakt Resound Mind zich hard voor het bespreekbaar maken van thema's rondom mentale gezondheid. De groep bestaat uit gedreven deelnemers van verschillende leeftijden en artistieke achtergronden. Zo hoopt de groep op meer herkenning en begrip, om uiteindelijk korte metten te maken met het taboe wat op deze thema's rust.

Onderwerpen als depressie, eenzaamheid en onzekerheid worden aangekaart door middel van (koor)zang, dans en spel. De setlist is een mooie verzameling van inspirerende, opzwepende en ontroerende musicalnummers uit bekende en minder bekende shows. Het belooft een vermakelijke en meeslepende voorstelling te worden voor liefhebbers van het genre en sympathisanten van de thematiek.

Met nummers uit o.a. Waitress, Was Getekend, Annie MG Schmidt, The Greatest Showman, Mean Girls, Fun Home en meer.

コメント


bottom of page