top of page

​MAE probeert ieder half jaar een nieuwe productie naar de theaters te brengen. Het verschilt of dit een zelfontwikkelde productie is of een reeds bestaande titel. Het hangt van de productie af of er audities gehouden worden.

Houd in ieder geval regelmatig onze social media en deze website in de gaten voor het laatste nieuws. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

BARE

De nieuwe productie van MAE Stage Productions staat inmiddels in de startblokken. Wij kunnen niet wachten om met deze prachtige titel aan de slag te gaan. Wil je auditeren? Lees dan verder.

Wanneer? Je kunt je nog aanmelden voor de audities van dinsdag 30 augustus. Ben je niet beschikbaar? Geen probleem. Geef dit in je aanmelding aan en we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Waar? ZIMIHC Wittevrouwen, Utrecht.

Wie? Wij zoeken sterke vocalisten en spelers in de leeftijd van16 - 30 jaar (m/v/x). Daarnaast zijn we op zoek naar twee sterke vocalisten en spelers voor volwassen rollen in de leeftijd van 35+ jaar (v), waarvan één van kleur. MAE streeft ernaar divers en accuraat te casten. Voor meer informatie over de rollen, kijk hier.

Wanneer je onderstaand aanmeldformulier hebt ingevuld en de auditiebijdrage van €6,50 hebt overgemaakt ontvang je van ons een uitnodiging de audities (dinsdag 30 augustus of een alternatief) evenals het auditiemateriaal.

De auditie benaderen wij als een korte workshop; samen werken we aan zangtechniek, liedinterpretatie, koorzang en dans zodat jij ons het beste van jezelf kunt laten zien! Na de auditiedag ontvang je van ons z.s.m. de uitslag per e-mail. Bij een positieve uitslag word je uitgenodigd voor de callbacks.

VOORNAAM

ACHTERNAAM

WOONPLAATS

E-MAILADRES

TELEFOONNUMMER

GEBOORTEDATUM

WELKE PARTIJ ZING JE GRAAG? (WELKE STEMSOORT BEN JE?)

VERTEL ONS IETS OVER JE ARTISTIEKE ACHTERGROND / EERDERE ERVARING(EN)

bottom of page