​MAE probeert ieder half jaar een nieuwe productie naar de theaters te brengen. Het verschilt of dit zelfontwikkelde producties zijn of reeds bestaande titels. Het hangt van de productie af of er audities gehouden worden.

Houd in ieder geval regelmatig onze social media en deze website in de gaten voor het laatste nieuws. Wil je automatisch op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

RESOUND MIND

Als gevolg van de pandemie zijn er enkele plekken vrijgekomen voor nieuwe deelnemers. Hiervoor zullen audities gehouden worden.

Wanneer? Aanmelden kan tot zondag 8 mei 2022. Auditiedatum wordt later bekend gemaakt.

Waar? Utrecht. De exacte locatie wordt later bekend gemaakt.

Wie? Wij zoeken mannelijke en non-binaire musicalperformers van 16 jaar en ouder. Ervaring is een pré, maar geen vereiste.

DijkstraFotografie 1e akte3Q0A7328_edited.jpg

Repetities vinden afwisselend op maandag- en zaterdagavond plaats in Utrecht, onder leiding van Tim van der Heijden en Melissa Zijsling - van der Horst. Voorstellingen vinden dit najaar plaats op een nader aan te kondigen datum. De deelnamekosten bedragen €145 per persoon.​

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Na inschrijving wordt contact opgenomen over het auditiemateriaal en het tijdstip. De auditiekosten bedragen €5 per deelnemer. Wij zijn enkel nog op zoek naar mannelijke / non-binaire deelnemers.

Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op! We geven graag antwoord op je vragen.

VOORNAAM

ACHTERNAAM

E-MAILADRES

TELEFOONNUMMER

GEBOORTEDATUM

WELKE PARTIJ ZING JE GRAAG? (WELKE STEMSOORT BEN JE?)

VERTEL ONS IETS OVER JE ARTISTIEKE ACHTERGROND / EERDERE ERVARING(EN)